LEEDS 2010

Kjell Arild: papirkopi til Trond Erlien, Einar Johnsgård, Ola Flatgård, Ola Røseplass, Amund Leren, Jon Oddvar Eide. Sjekk også om jeg har fått med alle som har vært med på denne mailen.
 
Hei alle reisevenner.
 
http://www.tynsetsport.no/fotballtur/index.htm
 
Vår utmerkede webmaster Arne Inge trenger bilder og info fra Southampton-turen. Alle kan vel bidra litt her, send bilder/rapporter til Arne Inge.
 
arneinge@start.no 
 
Vil takke alle for en flott opplevelse på sørkysten i april. Såvidt jeg husker var det fint vær, og vi hadde en flott fellestur til Portsmouth. Spesiell takk til Per Kristian for denne. Styret har satt kurs mot Leeds for den 8. utgaven av historiske reiser, med noen små endringer i rutinene.
 
Datoen for turen er torsdag 8. april til mandag 12. april, og hovedmålet er Leeds` oppgjør med Southend, planlagt spilt lørdag 15:00 lokal tid.
 
Jeg sitter på 20 dobbeltrom på Bewley Hotel, som ligger midt i mellom Elland Road og Leeds sentrum, 5-10 minutters gange til sentrum.
 
http://www.bewleyshotels.com/leeds/
 
Jeg har fått en pakkepris fra klubben som inneholder:
 
4 netter i dobbeltrom, ingen ide om frokost er inkludert.
Omvisning Elland Road fredag kveld, med besøk i bar på banen(litt usikker på om jeg har forstått dette rett, men tror det)
Full forplening kampdagen, middag før kampen, og muligheter for alkoholholdig drikke.
 
For dette betaler vi rundt 3000 NOK, og det må være en ok pris. Ikke stress med penger førebels, jeg har sendt et depositum til Leeds.
 
Bindende påmelding på mail eller SMS til 90587337 innen fredag 4. desember 2009. Vær så snill å respekter denne datoen, det har rett og slett vært alt for mye unødvendig jobb å etterlyse folk opp gjennom årene. Først til mølla gjelder, og venner er velkommen. Jeg trenger mail og mobil til alle ved påmelding.
 
Endringen er at vi i år rett og slett sier at det er oppmøte Leeds torsdag kveld, pils i hotellbaren 22:00 med oppmøteplikt. Dette har flere årsaker, men prisen og tidene vi har fått som gruppe var dårlige på alle sett og vis, og derfor gjør vi det i mindre grupper. Det eneste vi går glipp av er fellesfyll i bussen nedover, men det tar vi glatt igjen.
 
I forbindelse med dette har jeg utvidet styret med 3 personer. De 3 er selvsagt ikke forespurt, og resten av styret er heller selvsagt ikke informert, men de involverte får beskjed nå.
 
Styret består i utgangspunktet av undertegnede, Tore Estensgård og Kjell Arild Gundersen. I tillegg har jeg nå utnevnt Tor Haugen, Stein Eide og Geir Elling Enget som nye styremedlemmer. Dette har også litt å gjøre med at jeg ble nedstemt på reisemål i 2010, og med et utvidet styre, forventer jeg nå å vinne alle avstemninger med 4-2, da jeg tar det for gitt at de nye styremedlemmene er i min lomme.
 
For å organisere bestillinger av flybilletter ser jeg for meg en geografisk oppdeling, med ansvarspersoner:
 
Osloområdet: Tor Haugen
Mjøsområdet: Stein Eide
Alvdal/resterende deler av verden: Jon Sagbakken
Tynset: Geir Elling Enget
Tolga/Os: Kjell Arild Gundersen/Tore Estensgård
 
Info til disse kommer når påmeldinglista er klar.
 
Foreløpig er det Liverpool v Fulham som peker seg ut som søndagskamp, men det kan selvsagt komme flere.
 
Det jeg som sagt trenger nå er bindende påmelding fra dere, så kommer det mer info etterhvert.
 
Med hilsen
 
Jon S.