HISTORISKE REISER 2007

Hei alle sammen

 

Det gikk fort i svingene til slutt, men det førte til noen svært raske, og koselige, avgjørelser, og vi er 20 personer som har meldt seg på, og dermed karakteriserer jeg turen som fullbooka!

 

Årets tropp består med det av følgende personer, med antall kamper i parentes, og presentert fra nord til sør:

 

Arnfinn Nergård, Os(1)

Ola Borgar Bakos, Os(debutant)

Steinar Simensen, Tolga(debutant)

Kjell Arild Gundersen, Tolga(4)

Per Arild Eggen, Tolga(3)

Kjell Dalløkken, Tolga(1)

Trond Erlien, Tolga(3)

Einar Johnsgård, Tolga(2)

Amund Leren, Tolga(1)

Ola Sagbakken, Tolga(2)

Stein Sagbakken, Tynset(2)

Arne Inge Næss, Tynset(2)

Geir Elling Enget, Tynset(debutant)

Oddbjørn Øien, Alvdal(1)

Arne Granrud, Alvdal(2)

Odd Erik Rønning, Alvdal(3)

Tore Estensgård, Alvdal(4)

Jon Sagbakken, Alvdal(4)

Terje Skaret, Alvdal(debutant)

Per Bård Torvik, Kristiansand(debutant)

 

Så over til det praktiske:

 

Vi flyr med BA, Gardermoen-Heathrow t/r. Utreise torsdag 8. mars kl. 1150. Retur fra Heathrow mandag 12. mars kl. 1630.

 

Pris: 1.500,- inkl. skatter og avgifter

 

10 dobbeltrom er bestilt på Travelodge, Nottingham Central. Hvem som deler rom er ikke styrets ansvar.

 

Pris: 1.400,- pr. person for 4 netter*

 

http://www.travelodge.co.uk/find_a_hotel/hotel/hotel_id/290/NottinghamCentral

 

Strekningen Heathrow-Nottingham t/r tilbakelegges i buss. Her pågår det fortsatt forhandlinger mellom partene, men så langt ligger vi med denne prisen.

 

Pris: 1000,- pr. person t/r*

 

Nytt av året er at styret også har bestilt transport Os-Gardermoen t/r. Denne foregår også med buss, og det er gunstig med tanke på tidspunkt for avreise, og ikke minst tidspunkt for hjemkomst, slik at vi slipper mange timers venting på Gardermoen for nattbuss.

 

Pris: 650,- pr. person

 

Notts County-Mansfield, lørdag 10. mars kl. 1500. Her er det fortsatt forhandlinger mellom meg og frk./fru Fiona Doherty på billettkontoret til Notts County, men vanskelig å sluttføre forhandlinger når frk../fru Fiona har samme flegmatiske innstilling til arbeidslivet som undertegnede, og foreløpig har vi vært på nett litt for sjelden samtidig til at noe er 100% spikret. Men, jeg er muntlig lovet at alt går i orden. Det vil si at vi kjøper oss en Executive Guest-pakke. Muntlig priset til 60 GBP. Den inneholder:

 

Fem parkeringsplasser(svært viktig for oss).

Tre-retters middag(neppe god mat)

Kampprogram.

Beste billettene på tribunen.

Tilgang til lokalitetene i pausa.

Tilgang til lokalitetene etter kampen, blant annet ”Players Lounge”, hvor spillerne kommer etter dusjen. Disse lokalitetene jeg snakker om serverer fort alkoholdig drikke. Skal sjekke om det er noen form for dresskode, hvilket det trolig er, men tipper pen bukse, skjorte og jakke er noe som bør med i kofferten, evt. kilt.

 

Pris: 765,-*

 

I tillegg vil vi servere frokost på bussen. Oddbjørn Øien har ansvaret for dette, og han har herved fått beskjed om det, og at han har 75,- pr. skalle å rutte med. Undertegnede stiller med flere bokpremier enn vanlig denne sesongen på sin konkurranse, som selvsagt vil være så innfløkt som å tippe matchresultatet i hovedkampen. Sjøl om jeg bor sammen med bokhandleren, vil dette fort bli 75,- pr. skalle det også, og ca. 50% premiering. Tor Haugen er dessverre ikke med i år, så dermed får Per Arild Eggen med dette beskjed om å lage en kunnskapskonkurranse i temaet sport for bruk på bussturen nedover. Ikke noe budsjettmessige konsekvenser her, da Eggen/TOS får sørge for å stille med premier sjøl. Husk penner Per Arild. Har tatt meg den frihet å legge på en 100-lapp i administrasjonskostnader denne gangen for telefon, papir, porto og lignende, da jeg gikk med et ørlite minus forrige sesong.

 

Pris: 250,-

 

Priser som er merket med*, er priser som jeg har fått i GBP, og er regnet ut etter kveldens kurs, så noen endringer kan forekomme, men GBP er vel hakket mer stabil enn burmesiske Kyat, så skal ikke være store bommen.

 

Totalt pris: 5.565,-

 

I praksis omtrent det samme som i fjor, da vi fløy noe billigere, men bodde dobbelt så dyrt, og i år er all transport med, fra Os til Nottingham og tilbake, så faktisk tror jeg alt i alt det er billigere.

 

Da flybilletter og depositum på hotellet skulle vært betalt i går, ber jeg om at alle fører dette beløpet inn på min bankkonto 1885.10.08345 umiddelbart. Billettene til kampen blir også belastet mitt VISA-kort ved bestilling, og greit å få alt på en gang, da regnskap ikke er min sterke side. Er heller ikke sterk på purring, så håper jeg slipper det.

 

Regnskapet revideres etter Vålerenga-metoden, på pølsepapir i pub, og underskudd/overskudd deles/utbetales kun i ekstreme tilfeller.

 

For styret i Historiske Reiser

 

Jon Sagbakken

 

PS: Setter opp noen aktuelle kamper for de fotball-gale av oss. Her kan vi samles om en kamp, eller vi kan dra hver for oss. Gi meg et hint, så skal jeg forsøke å koordinere billett-kjøp, men kan ikke love en eneste billett noe sted i utgangspunktet.

 

8. mars: UEFA-cuprunde. Aktuelle lag er Tottenham, Newcastle og Blackburn + evt. engelske lag som går til UEFA via 3. plass i CL-gruppespillet. Mye skal imidlertid klaffe om vi får til noe her, men ingenting er umulig.

 

9. mars: Wrexham-Bury eller Hartlepool-Lincoln. Xtremsport ja, men hadde vært tøft.

 

10. mars: Obligatorisk oppmøte Meadow Lane for Notts County-Mansfield.

 

11. mars: Wolves-WBA. Black County-derbyTippekamp-historisk grunn. Anbefales sterkt for de som aldri har vært på Molineux. Reiseleder for dagen: Oddbjørn Øien. Oldham-Doncaster. Dette er nok mitt mål for dagen.

 

Ellers spilles det kvartfinaler i FA-cupen, og sikkert noen hengekamper i PL denne helga, men da er vi på spåkulenivå.